Svenska English Deutsch

Bara ett stenkast ifrån...

Kåseberga med sin välkända skeppsformade stensättning Ales Stenar som kom till för 2.700 år sedan har länge varit en av de mest attraktiva platserna i Skåne. Ett boende utöver det vanliga hittar du också här, bara ett stenkast(!) ifrån.

Njut av närheten till strand, hav och natur. Du bor bekvämt och gör utflykter med cykel eller bil. Hela sköna Österlen ligger för dina fötter.

Lägenheter för 4 personer

Alla lägenheterna är på 40 – 50 kvm med 4 bäddar. Ett sovrum med 2 bäddar och ett allrum med stor bäddsoffa för 2. Barnsäng finns att tillgå. Alla lägenheter är utrustade med toppmodern köksdel med alla faciliteter.

Hygienutrymme med högsta standard

Skönt att duscha av sig efter en svettig golfrunda eller efter en hisnande skärmflygning med utgångspunkt från kullarna runt om Kåseberga.

TV och Internet

Väggplacerad 32 tums platt-tv finns i alla lägenheter. Med ett brett utbud av kanaler. Trådlöst internet gör att du kan sitta ute i trädgården och arbeta med din laptop.

Utrustning

Lägenheterna har öppen planlösning med fullt utrustad köksdel för självhushåll. Du hittar all utrustning som spis, ugn, kyl och frys, micro och kaffekokare. Strykjärn och strykbräda finns att låna. Uteplats med trädgårdsmöbler finns till lägenheterna.

Rökning och husdjur

För att alla ska kunna trivas är tyvärr inte husdjur tillåtna och all rökning måste ske utomhus.